sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kolmas kerta toden sanoo...

Lauantaina oli ekat kisat Töölön Kisahallissa. Harjoitukset olivat jo perjantai iltana, se oli hyvä ja siksi tapasimme vasta 10 lauantaina. 
Laitoimme heti kampaukset  ja meikit sekä katselimme muiden harksuorituksia. 

Nuttura

Valmentajamme ^





Maskotti-Chilimme ja Maria

Pian kilpailut alkoivat. Kannustimme Alicen hyvään suoritukseen, jonka jälkeen aloitimme lämpän. Jännitys oli käsinkosketeltavaa, sillä tämä oli meidän ensimmäinen vanneohjelma. Astelimme matolle iloisina ja jännittyneinä. Ohjelman alkaessa huomasime musiikin olevan erittäin huonolaatuinen ja pelkäsimme sen katkeavan. Lopun vierityksessä musikki sitten katkesi. Onneksi yleisö kannusti meidät loppuun asti. Tämä suoritus ei mennyt täysin odotetulla tavalla, siihen sisältyi kolme tiputusta, tasapainovirheitä ja eriaikaisuutta. 
Ensimmäisen suorituksen jännitys tiivistyy..
















Suorituksen jälkeen kuulutettiin meidän saavan uusintasuorituksen musiikin takia. Tauolla pidimme lämpöä yllä ja korjailimme virheitä itsenäisesti. Seurasimme, kun Anfore sai pronssimitalit, onnea siitä!

Onnea vielä kerran!
 Tauon jälkeen meidät kuulutettiin uudestaan matolle. Meitä ei enää jännittänyt niin paljoa valmentajiemme tsempin ansiota. Odotimme noin minuutin alkuasennossa ja keskittymisemme alkoi herpaantua. 

Ihmettelimme, kun meidät kutsutin pois matolta, syynä tekninen häiriö. "Ja kolmas kerta toden sanoo, nyt vuoroon, Tapanilan erä AKAASIA!" Astelimme matolle MAHTAVIEN kannustuksien saattelemina. Hymymme nousi korviin, kun parempi laatuinen musiikki lähti soimaan.Kaikki kannustivat meidät parempaan suoritukseen. Valmentajamme olivat meistä ylpeitä, kun olimme jaksaneet tsempata kolmesti ja virallinen suorituksemme meni hyvin.







 Jäimme kuuntelemaan kategoriamme, joka oli B. Olimme ihan tyytyväisiä, sillä tämä oli ensimmäinen vanneohjelmamme. Jäimme katsomaan sarjaamme loppuun asti ja A:ta tuli vain kaksi. Valitettavasti kovasti kannustamamme Afelia sai myös kategorian B.Onnea Alexoille, jotka palkittiin 10-12 sarjassa ja Agata sijoittui hienosti viidenneksi!

Erityiset kiitokset Petrille, joka poltti meille uuden toimivan levyn,tuomareille, jotka antoivat meille uusintayrityksen ja meitä kannustaneelle yleisölle!
 

:LLÄ AKAASIA

ps. kuvia tulossa myöhemmin muista joukkueista :)

4 kommenttia:

  1. teil oli kiva ohjelma! Aika harmi vaa toi et jouduitte kolme kertaa käymään matolla :D onks teema joku chili vai ? :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) No miten sen ottaa :D Teema ei oo chili, se on meijä maskotti :D

    -Rosa

    VastaaPoista
  3. Hyvin meni. Pitää olla tyytyväisiä B hen en usko että olisitte saanut aan mutta ens kisoissa voi tulla vaikka a:D tsemppiä

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Tuskin ekoissa kisoissa onnistaa niin hyvin, että A tulisi. Okei viimekauden ekoista kisoista tuli A, mutta ekaa kertaa vanne käytössä. Ei voi kyllä vaatia A:ata, vaikka ainahan se olisi mukava saada :)

    -Rosa

    VastaaPoista